Interest

Reading Challenge 2020

Belakangan ngerasa sangat jauh dari ilmu desain maupun bacaan-bacaan. Karena begitu berangkat Thailand, di sana nggak sempat baca buku penuh. Paling cuma handbook yang di-copy dosen aja, selebihnya belajar di internet. Sering sih ke perpus kampus di sana, tapi pasti buat ngerjain tugas kampus via internet atau ngerjain gawean desain hehe itupun sampe larut malem …

Continue Reading
Music

Thailand Playlist

Lately i really miss my friends and all the stuff that left as memories in Thailand last year 🙁 Here’s some songs and albums that i listen a looot while in Thailand, and it’s little bit cure but also make it worst, since if i listen some specific songs i could suddenly felt like i …

Continue Reading
Journey

Cerita Angker

Sepulangnya dari Thailand, aku beberapa kali merasa kehilangan teman. Faktor utamanya karena memang sudah semester tua, jadi sudah pada sibuk menata kehidupan masing-masing dan menyelesaikan studi secepatnya. Selain itu, mungkin karena memang sudah nggak ada tempat untuk kumpul semacam basecamp, dimana sebelumnya kami punya satu kontrakan bernama Angker yang jadi titik kumpul dan titik gabut …

Continue Reading
Journey

Tips Ngirit Makan-Minum di Thailand

Berhubung aku balik-balik kurus, dan ditanyain resep turunin berat badan apa… Jawabannya: JADI MISKIN DI NEGARA LAIN AJA! Selama 6 bulan di Thailand aku mencoba ngirit makan-minum, soalnya duitnya pengen aku tabung-tabung buat explore provinsi lain di Thailand. Yee… padahal mah misqueen aja sih hahaha nah ini dia beberapa tips versi aku kalau kalian main …

Continue Reading
Design Journey

Current Life Update

So, it’s been amazing months to spent my after-Thailand-life in Jakarta for internship. I always hate Jakarta before, because of traffic jam, pollutions, and i never really into crowded place. Before i had to stay in here for Internship, i came to Jakarta for some occasion, tho i was just standing on the street i …

Continue Reading
Uncategorized

Hey New Visitors!

Howdy Y’all!! Since i’m officially promote this blog, welcome to my blog, my new visitors! If you just find out this blog, then you’re too late hahaha because i already deleted almost half of my post that i think unnecessary or just simply weird. I’ve been force myself to write a post every week while …

Continue Reading
Journey

Thailand 2018 Showreel

Hey, it’s been long time since i haven’t upload anything yet in this blog. Now i came up with showreel video that i made, it’s just a glimpse of bunch other my footage video while in Thailand. I edited this with little bit sad, because it’s been amazing and unbelievable journey that i could remember …

Continue Reading
Journey Uncategorized

The Whole Journey in Thailand

Here’s little recap about my best time in Thailand. I will tell you everything good about Thailand of course! I could say that i’m living my best life in here, even there’s always some bad times, but i just want to forget that for the sake of having really good memories about Thailand. Even i …

Continue Reading