Interest Uncategorized

Re-Re-Re

Aku makin tau kalo aku tu suka banget ngulangin apa yang aku suka. Kaya aktifitas, bacaan, sampe tontonan. Banyak banget list tontonan yang ngantri di akun Netflix sama notes aku, tapi tiap nonton pasti isinya cuma re-watch video Youtube kesukaan, The Office atau La La Land. Tapi ini mencoba nonton Park and Recreation sih, semoga …

Continue Reading
Uncategorized

Hey New Visitors!

Howdy Y’all!! Since i’m officially promote this blog, welcome to my blog, my new visitors! If you just find out this blog, then you’re too late hahaha because i already deleted almost half of my post that i think unnecessary or just simply weird. I’ve been force myself to write a post every week while …

Continue Reading
Journey Uncategorized

The Whole Journey in Thailand

Here’s little recap about my best time in Thailand. I will tell you everything good about Thailand of course! I could say that i’m living my best life in here, even there’s always some bad times, but i just want to forget that for the sake of having really good memories about Thailand. Even i …

Continue Reading
Uncategorized

Mendadak Podcast Special Oleh-Oleh Vol. 01

I’m back to my podcast again! After a long wait, finally i had an idea to share what i knew from people around me about their experiences, stories, and point of view about this world, because i really like to know whatever on people’s mind, and share it! So i talked with my friend from …

Continue Reading
Uncategorized

Yang Terlewatkan

Sudah 3 bulan di sini, dan banyak sekali acara-acara bagus atau kesempatan bertemu siapa dan siapa terlewatkan. Nggak bisa dateng ke wisudaan temen-temen, tau Dian sastro ke kampus, Sherina nobar film Wirosableng di Solo, bakal nggak dateng Standup Hutan, nggak nonton standup specialnya temen-temen, melewatkan buanyaaak sekali event di kampus, dan yang paling nyesek barusan; …

Continue Reading
Uncategorized

Namun Kami Belum Tentu

2019 pilih siapa? Mungkin nggak keduanya. Karena sama-sama punya masalah sama kasus HAM sih, yang satu kasus HAM cuma jadi janji manis kampanye aja, yang satu kasusnya dari jama jebot belum dibawa ke meja hijau. Jujur nih ya, 2014 aku simpatik sama jokowi soalnya dalam kampanyenya janjiin buat nuntasin kasus HAM sama masalah daerah timur …

Continue Reading
Uncategorized

Hello world!

Halo Kawan-kawan! Hello Friends! สวัสดีเพื่อน! (sawatdee pheun) Hola Amiga! Szia Barátok! Hallo Freunde! So, this is my proper blog for really last time, i will post anything i like just for the sake of consistency. I have Tumblr, Blogger, WordPress before, but then i dumped it because it has lots of cheesy and unimportant stuff …

Continue Reading